:: Mouse vs touch pad::



Assalamualaikum.

dulu, aku tak biasa sangat kalau guna laptop tanpa mouse..bukan tikus..alaaa..tetikus..kehkehkeh

selalu aku memang xkan on9 or main game kalau xada mouse..kira macam cerewet jugakla aku nie..eh, termengaku..haha..ter...erk?? :p

tapi nownie, sejak mouse aku rosak beberapa bulan yang lalu.aku jadi independent sikit.tambah-tambah lagi bila time cuti nie..sebab, kat rumah, aku jaa pakai benda alah tu..tapi, kalau kat hostel..mouse roomate menjadi mangsa..kadang-kadang rasa termalu sendiri sebab, aku dah buat benda alah tu jadi macam hakmiliktetap aku.mana tak nyaa, dari pertengahan sem sampaila hujung sem, aku yang pakai...roomate aku tahan hati jaaa kot..hahahaha..

sorry jue *wink*

dan, aku redha jaa la, time cuti membiasakan diri guna touch pad yang dah memang sedia ada di lappy nie.bukan la nak kata aku xpakai langsung benda nie.cuma, dah biasa guna mouse T___T

So, bila abah aku guna lappy aku, ada gak beliau tanya, mana mouse??
aku ckp, xbleh guna dah..padahal baru beli sem lepas..
hmmm...nak buat camana..dah nak rosak T___T
aku pun malas nak beli baru..haha

so, semalam..family aku g LD, aku tak ikut..malas laa..better duk umah sebab bley masak..hahaha


sekali tu balik-balik jaa, adik aku yg bongsu bagi kat aku benda ni


cute kan??? ^__^


yang penting kaler pink oke...heeeee :)

mesti ada yang ckp dalam hati bisik-bisik :


elleh,tu pun nak tunjuk,macam cantik sangat mouse dia..heh!

OR camni

laa..itu jaa kau nak share?? baik tak yah!!!


dan jawapan aku.SENANG jaa.


suka suki aku laa dowh, NIE blog aku ka blog kau?? ada aku kesah?? kau ada?? :P

SENTAP tetiba..sorry! haha


apapun,
thanks abah !!


tapi, aku tak pakai pun lagi mouse baru tu..guna touch pad jaa..dah BIASA..hahaha..


BYE




1 comments:

Bya Adawiyah said...

seyes,comey 2 mouse..beli mana?mau jgk...tehheee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...