Di lewat malam ini..

Assalamualaikum..


Tajuk entry tak boleh puitis lagi kaa hahaha..well hello,..lamaaa gila aku tinggalkan padang penulisan ini.walaupun ada orang cakap tak relevan la ko still ada blog di era  globalisasi ni..hek elehh picisan sangat tahuu. picisan tak picisan lah kan..elehhh tapi blog ni laa yg aku lama tak jenguk. Rinduuuuunyaaaa.. alaa rindu pun bukan ada masa sangat pun nak update..kalau ada pun tuliss sikit jadik draft apa kejadahnyaa gitu kannn. Ok laa sekarang ni, dalam tak sedar pejam-pejam celik dah masuk tahun 2015..maknanya apaa? maknanya umur aku  dah bertambahhh tua laaaaa namun tetappp semakin awet muda. hahahahaa..ok tak lawak langsung. okayy bebalik kepada tuan punya blog, sekarang ni aku dah masuk ke tahun akhir degree aku ..eisehhh apa ke skema sangat ayat aku ni..yeaaa final year sudahhh..ni pun  tengah tunggu lastt payperrrrrr isnin minggu. so, lepass tuu apaaa kawan2..yeahhh KAHWINNNNN..hahahhaa..salahhhhhhh tettt! lepass tu merdekaa la buat sementaraaa tanam anggur kannn yeayyyy! ok tak lawak laaaaaa..tatkala sedang menunggu saat-saat habis study ni, macam-macam perasaan adaa..gembira,sedih, tak sabar, nervous,rinduuu dan macam-macammm laa lagii..aku rasa normal lah kot..sebab apa  je benda yang kita buat dalam dunia ni yang kita takda perasaan masa nak tinggalkan kann? hah gituu laa jugaak aku ni..rasa macam nak pause sekejap masa dan lalui saja zaman belajar yang penuh dengan suka dukaa ni..tapi kalau asyik belajar jaa bila masanya nak kerja, kumpul duit kahwin hahahahahahaa ok not funny. Sebenarnya aku ada satu perasaan..takut nak berdepan dengan perihal dunia luar sana tu..harap-harap Allah permudahkan semuanya untuk aku dan kawan-kawan yang lainn. Ini punn balik kampung sekejap, so adalah sikit masa kann nak duduk mengadap laptop...elehh apa beza nyaa cik kak oi , kau de kat kk tu pun mengadap jugaa laptop tengok daehan, minguk manse hahaha..

sebelum choww apasalah nyaa selit gambar tuan blog kannn hahahha

Terimalahhhhhhh...


.




.


.



.



.




.




..



.


......





.....




....












..



















...














....













....


Gambar masa dekat Pandawa Beach, Bali Oktober 2014

okaii akak chow duluuu!




Lot of love,

Nuy Dania



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...