:: A.D.U.H ::





Petang td, tgh siok2 berchat d CRB..aku tiba2 mengalami sakit perut yg sangat2 menyakitkan.
fuhh..penyakit dtg lagi..kwn baik aku, "incik bulan"..huhuhu..so,aku dlm sakit2 (smbil tgn mencengkam perut dgn kuat) pun mengagahkan diri ke dapur utk mcari botol kaca kosong dan air panas suam...(burok benor aku rasa tulis cenggitu..huhu)..hmm,aku nak buat apa ngn bnda2 alah nie?? act,aku nak buat ubat tahan sakitlaa....duhh..pnyaaa sakit..mcm bguling jgk laa kali aku ats katil lepas dari dapur td..mau tuam di perut tu botol,nnt hangus plak perut aku..so, bg sejuk duluu..last2..tu sakit ilang sndiri..fuhh..nasib baik laa labu... aku ingat bulih laa on9 dgn happy nya..tp...aku pikirkan panas hingga ke petang..rupa2 nya hujan di tgh mlm( btul ka peribahasa aku??)..sakit itu dtg kembali..T___T



~ni bkn aku tau..seksi u..haha~


tapi, tough jugak aku nie kn?? sakit2 pun, bulih2 lagi m'update'kan entri..(KUNUN JAK TOUGH)



"SABAR ITU SEPARUH DARI IMAN.."





Gambar : Ihsan encik Google

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...