:: Untitled From my Heart ::



Jam sudah menunjukkan jam 1 pagi..tapi mata ku susah benar hendak lelap..hoho
otak sekarang nie tgh ligat b'fikir..tapi belum jumpa jalan keluar..mau guna short cut....nda bole..mst highway juga..aishh..apaa aku merepek nie..hmm..biar jak laa..lama2 masalah tu msty bole cari jalan sendiri mcm na mau keluar..pikir beribu kali pun..sama juak..tak berubah..aishh apa kau merapu nie long....?? sudah2x..

ok, hari nie 26 hb disember..hari ahad..aku xda plan g memana..hujaa jaa memanjang kat sini..
ingatkan kalo rajin esok nak teman puan emak dan encik abah joggingg..itu pun...kalaulah..time type ni pun...kepala still b'denyut2..rasanya kalau boleh ketuk pakai tukul..i nak test..lol..
jam pun dah agk lewat utk aku merancang bangun pagi..haha..alamat nya.lmbt laa bangun lagi..lol...cerpen yang ingatkan nak continue tu..dlm draft lagi..belum d sentuh aap2..masih suci..haha..tak ada apa yang menarik pun dalam hidup aku skrg nak di kongsi..mcm blank..kosong..ntah laa..kalau lama2 gini boleh gilaaaa!! mcm mau pegi lari atas bukit skrg..then teriak/jerit kuat2x..tapi...suda malam bha nie...nnt aku kena culik...sudala aku nie cute..haha..nnt susah lagi hati parents aku..lagi?? mcm penah jak lari mlm2..lol

kalau laa masa boleh di undurkan balik..aku mau jadi baby...kira suci bersih lagi dari segala debu dunia..ceyhh...xada apa2 masalah pun..paling2..big trouble dia..uwek uwek maw susu..itupun, xsmpai 1o minit terus dpt solved..best nyaa..apapun, aku b'syukur ke hadrat Ilahi..sebab still dpt menghirup udara di muka bumi Ciptaan Nya nie..cuma..bila aku senyum..xbermakna..aku bahagia..ngee~ bahagia tu kn hak milik setiap insan..jadi..aku akan sentiasa b'syukur..amin..





1 comments:

Syafiq Rosli said...

hehe..apa la tuan tnh pikirkan ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...