:: Apa yang lelaki perlu tau about perempuan ::



Assalamualaikum.

tengah syok ber-blog-walking tadi, tetiba jumpa pasal nie kat blog cik epal yang cute lagi gorgeous tu...hehe

jom tengok apa yang best sangat lelaki kena tahu pasal kaum hawa nie..:)



ensemmmmm gilaaaaaaa...*berdarah hidung*


@Kami sentiasa ingat anda setiap masa walaupun korang rasa macam kitorang ni tak pedulik sangat dekat korang


@Kalau korang tak CALL maknanya korang TAK KESAH dan TAK PEDULIKAN kitorang letteww


@Kami seperti anda juga, ada perasaan Cemburu. Tapi kalau over sangat cemburu sampai nak pergi toilet pon sibuk dok kata nak jumpa jantan lain. Memang saja nak kena terajang




@Sila ketawa apabila kami buat lawak depan anda. Walaupun kau rasa benda tu tak lawak hape pon. Gelak je lah. Jaga hati kami


@Jangan bergaduh dengan kitorang. Kau tak kan menang punya!


@Kalau anda bertanyakan sesuatu benda itu elok-elok dan secara baik. Kami pon akan jawab elok-elok jugak. Jangan lah berkasar dengan kami. Kami kaum perempuan ni kan kaum lemah <=== alasan terbaik! :D

@kami suka kan "SUPRISESSSS" Suprise yang best best lah. Kot tetiba nak suprise bagi hadiah ferrari ke. Nak bagi duit lapanpulohnam ribu ke suruh buat shopping.perghhh best doh.


Tapi kalau suprise yang kau bagi tu like tetiba kau ada pasang lagi 3 orang perempuan lain ke. memang nak kena panggang hidup hidup lah jawab nya. Tu cari nahas lah braderrr. Bagi lah seprais yang leklok sikit kot ye pon tak nak bagi kami heart attack

@walaupun kadang kadang kaum lelaki ni suka bebeno sakitkan hati perempuan, tapi percayalah perempuan ni still ada perasaan sayang jugak dan mempunyai hati yang tulus dan mulus untuk memaafkan. Hati perempuan memang suci dan murni. Sangat sesuci lebaran uolssss~




@Lelaki lelaki yang sensitif adalah sangat best. Tapi tapi tapi kalau kau yang over pulak senSENTAP nya. sikit sikit nak menangis,sikit sikit nak meraung, asyik sentap je manjang ngalahkan perempuan. Memang horror lah wei


@Kalau kau tak ingat date "birthday" kitorang. Memang korang menempah maut

@Jangan cakap "I LOVE YOU" kalau kau tak betul betul maksudkan benda tu


@Jangan sesekali nak TIPU kitorang. Tahukah anda sepandai pandai lelaki menipu, akhirnya akan KANTOI juga di tangan perempuan. Perempuan ni if dia terbau something fishy,kitoang cepat hidu. tahu??? Kami memang mempunyai deria yang kuat untuk membuktikan yang anda telah KANTOI dan MengKANTOI kan diri nya punnnn (bajet Ah Chai) . tahu??


@Berikan perhatian kepada perkara-perkara kecil yang kami lakukan

@jangan jawab sepatah sepatah je dengan soalan yang kitorang ajukan. Bila tanya je. secoet je jawab. Tanya lagi, sepatah je jawab.

@Bila kitorang tengah shopping, jangan banyak komplen


@bila perempuan dah jumpa member member rapat,kitorang akan bergosip macam kak nam pasal banyak benda. That means kalau BFF kitorang tu berkemungkinan besar tahu semua pasal engkoo


@Kami dibenarkan datang lewat. Tetapi anda TIDAK dibenarkan lewat sama sekali walaupun seminit! muahahaha *gelak setan


@Tak payah nak sibuk sibuk bagitahu ada perempuan lain yang HOT depan kitorang. Even perempuan tu cantik macam LUNA MAYA, comel macam SELENA GOMEZ. Ada kitorang kesah??

well, Aku nak tambah lagi satu..hahaha

@ perempuan kalau dia terluka and xnangis walau setitik air mata pun, itu makna nya, dia sedang menangis di dalam hati diaa..itu palingggg terlukaaa la tu..bley MAKAN DALAM bro!!


Itu jaaa kot...credit to Cik Epal..hehe

1 comments:

Atsuko Ichirou said...

lelaki...
amek mudah je sal pompuan...huhu...T-T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...