:: Entry isnin petang ::



Salam u olzz para blogger yg comel2,kiut miut, gorgeous..ada sehat?? me sehat jaa..MyEm0.Comcumaa oleh kerana cuaca yg tidak menentu..ada sikit achum achum..huhu..tp,nownie dah okie sikit..tp,ayak idung tu akn ada balik masa tgh mlm..baik punyaa time dia pilih utk meragam..time2 org nak tidoq tu laa jugaak dia nak meleleh..hahaha..mcm lama me x update blog....huhu.walhal baru semalam me update..aihhh....see..begitu syg nyaa me ngn mr blog wlupun baru beberapa jam x hantar entry baru..huhu.

okeh,stop, cita pasal air hidung dan rindu blog, nownie nak cerita pasal weekend bebaru nie.ari sbtu, dlm tgh hari cmtu..me kuar ngn kwn..( kawan ka jgk??? ) LOL.. p round itu 1b ( tinguk2 wyg, mkn mcD..yummy2x)..ptg gtu baru balik kmpus argh..itupun,nasib baik ada bus lagi..sebab me ter'miss" bus yg awal sikit..sebab me dok gatal kaki masuk dlm balik lepas dah kuar...phm x mksd me?? haha..me pun xphm..lol..hmmm,bila mlm dah tiba, mcm besa, me bersengkang mata layan movie2 yg baru me kidnapped dari lptop dan external roomate dan member..hehe..me layan movie "aku masih dara", "the tourist" n ada 1 movie seram.."bangku koshong"..me pun xtau knp speeling kosong tu, ada + h bettwen s ngn o..mybe,ejaan kat negara film nie d buat,mmg gtu..nvm, tp,xlaa smpai abis me tgk muvee2 tu..dlm half2 jaaa..besalaa me kn bz.kejap bukak fesbuk,kejap bukak blog,kejap2 bukak utube..mata kat lptop,hati kat asymen..lol..me buat asymen gak dlm bz2 layan dunia maya tnpa sempdan nie..jgn igt me xstudy lak..penat2 bersengkang mata..sebab nak study sbenarnyaa..tp,tu la manusia..mudah tergoda..hahaha..me xckp smua..myb me jaa kot yg mudah tergoda..kikikiki..

ok,ari ahad plak,me duduk memearap jaa kat bilik,layan jiwang...hahaha..okey,itu me tipu,MyEm0.Com me ada gk kuar bilik, utk mandi pg n petang, amik wudhuk n bancuh megy buat santapan..mkn megy jaa sbb malas nak memijak kaki ke cafe..huhuhu...so, me kat hstel jaa menghabiskan sisa-sisa hidup dengan asymen dan bnda2 d sekeliling me..hek3..boringg gilaa..xtau mau buat apaa..mau tidur teda mood. mau jalan,boring jugaa..aishh..last2..me tertidur beralaskan lptop dan mouse...bole imagine ka betapa me keboringan masa tu...bulih2 bhaaa tidur atas lptop...wadefak??hahaha...astagfirullahalazim..mengucap dania...isk3x..

so, weekend me, xlaa se'great' mana..cikai pun x jugakk..ngam laa ngn rutin hidup seorang student..tapi, weekend akan dtg nie..me dah x boring..malah bz lagi adalaa..me ada trip d tuaran beach resort ( correct me if i'm wrong..huhu).. trip + asymen..under faculty pnyaa aktivity .bayaran dah lunas..xsilap me, kami spend 1 night kat sana..so, hopefully, best laa..xlaa, me boringg lagii..hahaha.just jokin'..so, jap td me ada search kat incik google pasal resort nie...look nice yeahh!! hehehe..








cant wait to get there..hahahaha..

malam nie plak ada RAPAT UMUM sempena pemilihan JPP UiTM 2011/ 2012.. bertempat di dewan serbaguna GYM. Sila berpakaian formal dan Kehadiran adalah wajib.

( aku taip bulat-bulat macam apa yg di announcement d UPK td..) =p

so, undilah calon yang layak.Bukan Hanya tgk paras rupa,tapi kewibawaan dan kemampuan dalam memimpin dan menyuarakan masalah dan pendapat..SELAMAT MENGUNDI semua.


Rasulullah SAW bersabda: ''Sebaik-baik pemimpin kamu adalah mereka yang kamu cintai dan mereka mencintai kamu dan kamu mendoakan mereka dan mereka mendoakan kamu. Dan, seburuk-buruknya pemimpin adalah mereka yang kamu benci dan mereka membenci kamu, dan kamu melaknat mereka dan mereka pun melaknat kamu.''



Peace no war.MyEm0.Com




p/s : Entry kali nie agak rojak,mohon maaf andai ada kata-kata penulisan yang tidak jelas dan kurang di fahami.



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...