:: Giveaway belog Nemomimosh ::




1st of all, aku nak ucapkan thanx kepada insan yang sudi tagged aku give away nie. thanx ya azizi..lalalala :)

so as we all known, entry kali ini adalah berkenaan give away dari belog nemomimosh..alololo..so cutee laa nama belog owner penganjur G.A ni...suwiiittt :)

oleh kerana , aku tertarik ngn hadiah yang dipertaruhkan, aku pun rasa nak join.soal kalah menang, belakang kira.yang penting aku nak join dulu.xsalah mencuba rite??? so, here we go...:)

so, nampak tak gambar-gambar kat bawah nie?? haa, itulah hadiah dia..HOT kan??haha

tapi bukan semua ok.aku kena pilih satu jaa.ikut hati macam nak semua ..tapi pengajur ckp,kena pilih 1 jaa...so, aku pilih satu jaa laa..so, cer teka yang mana?? ceh, maen teka-teka plak minah nie..ok, direct to da point la.kalu di takdirkan aku bertuah..

aku nak pilih no 6.

matciam??? HOT kan?? :p





so, aku nak tagged mereka nie pulak untuk join :






for those yang nak join G.A nie
boleh picit SINI untuk tengok term n conditon.



DONE!




2 comments:

cik Nemo said...

Thanks sebab join tau!

Goodd luck!

cik faez said...

ouw lala ~ aku kah tu yg d tag .. haha .. tengkiut long ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...