:: GEGAR 1,000 BLOG OLEH BEN ASHAARI ::


hye dan selamat malam semua..ngeeee~
malam nie saya nak ikut segmen abg ben yg ensem itu..heee...nak kasi exercise sket blog saya nie...kasi gegar diaaa....bleh kan abg benn?? alolololo..eh, aku dah start mengada...so, marilah kita lihat apa yg terjadi di entry nie...haha



1. Letak header Ben Ashaari Blog
yeah, Done!

2. Tajuk gegar 1,000 blog oleh Ben Ashaari dan linkkn ke entri nie!
ehem2..dlm proses yaaa...*wink*

actually,nie 1st time aku join.opps! means, 1st time dlm percubaan nak kasi gegar blog aku...hak3

"GerrrrgaRRRRrrr..GeEggggarrrrrRRRRRRR"

haaa,amacam bergegar x??? =p

so,korang tu apa tggu lagi..meh laa memeriahkan lagi segmen abg ben kita niee..
nak tau lebuh lanjut,leh cheak kat sini yer kawan-kawan..




3. SAYA SOKONG DUNIA BLOG dan SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS DAN MEMBACA BLOG ! ANDA BAGAIMANA ??



tarikh tutup 9 feb,jam 6 ptg...ada berani?? jom sertai..ceyh...:)


sekian and thank u very strong..lol




4 comments:

raje carl said...

skodeng dari blog bro Ben :)

apisv2 said...

mengunjungi dan menggegarkan blog anda!
referral dari blog abg ben=)
nice blog;)
blog apisv2

apisv2 said...

mengunjungi dan menggegarkan blog anda!
referral dari blog abg ben=)
nice blog;)
blog apisv2

Cik Dania said...

raja carl ~ thanx dear..
apis~ yay! thanx dtg jenguk..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...