Wordless Wednesday # 6 :: My Belated Birthday "Suprise"



*nampak tak dua nama kat kek tu??
its "Zean & Nurul"*
and its not read as Z*&^&^& ok ;p


this picture taken on 26 september 2011 (afta LAW 360 paper) ^^
*release tension*

My Bornday was on 25 september 2011
already passed 4 days ago
*late update, coz busy with my final exam*

^__^
yeah, i'm already turn 20 this year.
still muda remaja aite??

and dah boleh kawen pon..;p

ok sorry merapu rapi.hak3

lewat sehari, but its ok..hahahaha
*nasiblaa ada orang nak celebrate bufday kau,bhahaha*

special dedicated ; thanx kepada my babies sebab susah2 jak celebrated segala *sebenarnya,kamu dah ada dengan aku pun dah lebih dari cukup* wah tacingggggg..heeee. ( baby rafaa adha,jurizzah,norhayatiey,Ukhti fadilah,Azlinah a.k.a arlove aning,jessynta dan tak lupa juga kepada kawan saya yang sedang sakit mata tu, norazieana ( again, yeah dia la yang berkongsi kek dgn saya tu^^) dia punya bufday dekat dengan saya.22 september.olololo..so suwittt kan kami smbut sesamaa..korang adaa??;p n pada kawan yang saya palinggg rindu..Zulaikhaa amandaa..kalau kau ada..mesti lagi meriah baby..we misss u daym much :(
apapun,u oll rock babeh ;p

ok,ucapan untuk diri cendiri,heh!

*********************************

happy bufday sweet 20 nurul ^__^
semoga menjadi anak,kakak,kawan dan insan yang lebih baik dari sebelum ini.amin3x
semoga dapat grad on time and bawak balik amanat berharga buat may mama and abah.

thanx kepada semua yang meng'wish' *wah,pndai2 jaa kau buat imbuhan gtuu kan* hari lahir saya.jasa kamu amat laa di kenang.
appreciated it a lotttt guyss.semoga Allah membalas jasa kalian dengan mengurniakan kehidupan yang aman sejahtera kepada anda semua.amin ^^

*gambar agak kurang kerana ketika "kejutan" itu, ia berlangsung di asrama a.k.a kolej kediaman .jadi paham2 la etika berpakaian kami masa tu yaa.:D




p/s : tua sudaa,tapi still mantain cute.LOL
*eh,apasal aq menulis panjang2 ni,kan"wordless"??* bhahahahahaha



Ok, bye.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...