jiwankk ka apakah sukahati aku lar weyy!!!



p/s: sebelum toe,warning,sapa yg xberkenan ngn title or entry aku kali nie,bley blah!

tkezutt ka apaa bacaa title kt ats?? hahhaa..mcmm haramm jerr sapaa2 yg xpuas hati toe kn?? kenapa laa kalau aq jiwang ka sentimental ka apakah??ada aq kesah apa korang nk ckp??? ini x,asal aku post apa2 kt fb,sebok sgt comment ckp aq jiwang la apa laa.."hello!" "its non of ur bussines okae!" sebokk apasal?? aku pnyaa wall suka hati aku..bkn aku pakai broadband ko pun mw on9 kn?9 marah tahap under control masih nie) kin panas tol bhaa..lama suda aku tgk2 jak gelagat org2 nie..mls nk mention la sapa nama..pahem2 sndry sudah! aku mls nk ckp ngn org xphm bhasa nie..kalau aku post apa2 kt wall aku.tgk sudah,kalau rasa kepala kau mcm sakit or hti kaw sakit tgk post2 jiwang aku,hide post aku sudah...! xpun,remove ja trus! lagi senang + mudah= simple jaa kerja korang! bgus n superb x cdgn aku?? nahhh..xpyh laa suda kac pnuh inbox aku mw nsihat2 segala! ak xperlu nsihat2 gtu! aku taw juak diri aku cmna! kau jga diri kau suda! okaae! maaf laa kalau terasa..jd,bley motivate skit tu diri..jgn sebok sgt mw jga tepi kain org @ skirt org!


fuhhh...mrh berabiss owh aku...kt blog nie laa tmpt aku luah segala rasa..

apa2la jenis rasa..apa kaw mau ?? masam? manis ?pahit ? or masin...pendek kataaa..nie laa diary aku..tmpat aku kongsi,xla smuaa..ada tapis2 juak laa..xkn aku p kencing pun mw gtw korang kan??gilaa pa! hahhaha..sensored2..wkaakkaka...

>> buat yg xpuas hati ngn aku,puas hati @ sgt2 berpuas hati ngn aku! maceh byk2..aQ ucapkan..heehee..

>>gilaa ka aku?lpas marah ketawa..hhahaaa..(padahal cover) kui3..

>>enough! nnt aku maw marah,aku share lae,,kah3..nyte2..

>>lots of luv<<



2 comments:

Bya Adawiyah said...

hahaha..mmg betul2 full blast mara ni..
sabar cyg,kaci biar seja 2 nyamuk2 tu..

NUrUL said...

hahaha..yeah..mmg berabis pun..hehee..tQ darl~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...