UNTITLED







Salam u ollz.. ♥

hmm...nway,yesterday,happy dpt jmpa en bf..happy sesgt..rasa mcm nk jerit jer..
ntahlaa..actually,tu last date kami sblum sem break..so,perasaan sedih tu meluap2 rasanyaa.
tp.aku still cover beb!! malu syh kalo kedpatan nanges..aku time date?? huh!! aku tension ngn diri aku!!!! tw napa??????? aku badmood x semena2..ntahlaa..nk smpai masa kot..huhu (kaum2x hawa tau kn3x??)
hmmm..so aku xbyk sgt ckp..tp,aku rsa guilty sesgt2x!!!!
aku mcm x appreciate jaa dia ngn aku time tu..aku dh bg yg terbaek...
tp,aku still rasa bersalah!!!!!! hmmm...
aku nk dia rasa happy ngn aku..tp,ntahlaa..aku rasa aku xdpt buat mcmtu time itu..(ceyh..)
en bf..i'm so sorry dear...i really want to make ur happy with me..but,my mood is really2 damn that time...btw,kami tetap g jejalan gk,karoks,wayangs,mkn,, n so on..
aku tau dia nk wt aku happy..tp,pesal  la mood aku sgt2 menghalang nya???
huh!! feel really bad~
rasa kalo boleh ulang balik masa..
aku xnk spoil kn time2 kami bersama..aku syg sgt dia..
till now,aku rasa bersalah...ntahlaa..
b..rindu sgt2 skrg nie..baru jmpa dh cmni..
nnt cuti cmna la??
hmmm...mcm dia ckp,kami kena biasakan diri..
hmm...
i'm trying...for us...
n time nk balik,aku mcm buat xtw jaa..sebab aku cover air mata beb! ku sedih sgt2x..myb pas nie,jumpa pun next sem la jwp nyaa...arggghhhhhhh!!!!
lama nyaaa lagi...!!!!!!!!!!!

to my dear :
thanx sudi jmpa td..
even,i tw u ada hal yg lagi pntg dr i..
gonna be mish u dear...
plz dont leave me..
i lov u damnly muchly~





with love,


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...