:: Berat dah turun..weee~ ::



Morningg peeps
pagi tadi, bangun tidur terus timbang..dah guesst what?? berat dah turun weh..haha..
memang xsia-sia aku diet selama nie..hahaha

berapa turun , xpayahlah tau ek?? rahsia kerajaan nie..kah kah kah

so happy for that, sebab, bukan jaa, beran badan yang turun..blog pun turun berat sekali yaww~

haaaaa~ yang ini boleh tunjuk bape berat turun...here we go~


jeng jeng jeng~

click untuk tumbesaran lebih sihat


amacam?? ringan tak blog aku?? haha * sumpah tak riak* keh3

FYI, blog yang ringan adalah di bawah 100 KB..

Now, blog aku berat dia 96.69 KB.. nice number huh??
ini pun, lepas aku rombak balik blog nie..kalau x, mimpila nak dapat berat bawah 100 KB...T__T

lagipun,banyak benefit yang kita dapat kalau blog ringan nie..antara nya.. page senang nak loading & readers xtunggu lama-lama nak bukak blog kita .. So, kita secara xsedar, kita dah berjasa ngan readers kita kat situ...weee~

korang tak nak check berat blog korang??
meh check kat >>SINI<<


amacam?? kalau overweight, pandai-pandailaa korang bagi ringan..:)


sharing is caring dear :)


BYE



4 comments:

PK said...

tahniah. kehkehkeh!

Cik Dania said...

thanks PK :)

germaine said...

woots! sy pun check da.. o.o9 sec.. okie la tu kan.. hehe

Cik Dania said...

germaine~ wow, great dear :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...