:: mcm mau nangis ::


sebelum tu, aku nak gtaw, entry aku nie mengandungi unsur lucah jiwang yg xla melampau sgt, tp,bagi langkah berjaga2, pada yg xtahan dgn jiwang aku nie, baca la sambil tutup mata yaa..=p





sungguh tacing aku tgk cita nie..wlupun dah hampir 8 kali aku tgkk..gilaaa ey!!
"napa jeles ka?" lek lu..sapa mw, ada cni nnt aku email..kalau dptla..haha..besh gila kalau jadi c ayu..ada org yg gila2 syg kat dia..c kasyah..adushh..meruntun jiwa raga + jantung btull oo..sweet!! owh no..mmg bikin nangis tgk time dorang jiwang2..bagi aku laa..kalau org lain, aku x tau..haha..

aku kalau tgk, aku suka kasi cepat..bukan pa..aku maw tgk part2 yg best..paling aku suka tgk montaj dia..romantik..mcm aku masuk dlm lptop join durang b'romantik...wkakaka..
Ada pulak my sis, fazura..tapi cian dia..kena rejected idup2..huhu


byk ayt2 yg best dlm cita nie..n antara nya..:

1. " aku bukan cari perempuan,tapi aku cari cinta"

2. "apa guna wajah cantik, kalau jiwa t'siksa"


itu jaa yg aku ingat..byk lagi kot..kalo mau tau, tgk laa sapa yg blum tgkk..smbil tu, bole tgk wajah ayu, lisa surihani n macho farid kamil.



bye.



2 comments:

Cik Kira said...

wahhh so sweeett cita nihh..airmata mengalir2 jew tgok nihh.haha

♥●Dhia As-syifaa♥● said...

kira~ ada juak kawan aku kata cita nie sweet..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...