::Tahun Depan kursus kahwin Ada Qiyamullail ??::








kahwin??
jgn terkejut plak tgk title kt atas, aku blum maw kawen lagi bhaa..lek lu...tapi kalau uda di tertulis jodoh aku tahun depan, siapa lah aku nak menidakkan..btul x? huhu..
cop2x!! aku sbnrnya..xterpikir lagi mau bina masjid nie..yala....mau bagi dulu adik2 aku berjaya..baru laa aku pikir pasal diri sendiri...=)

lgpun, aku bdk2 lagi kn...(kunu)...mana bole pndai2x ckp soal nikah kawen..=)
apa2pun..aku dapat tahu pasal benda nie..kat blog cik saffiyah..so,sharing is caring kn?? mana tau ada di antara rakan blogger kita yang dah ada planning nak pegi kursus kawen..ngee~
pasal kursus kawen ni, selama 4 hari..then bayaran rm 120 setiap seorang..kalau aku xsilaplaa..tapi, aku rasa mmg bagus sgtla buat cmni, pasal sblum bina masjid, mesti laa tau perkara-perkara mcm ni..ilmu kn...
ceyhh..aku share nie, cm aku lak mau kawen kn...hahaha..teda2 bhaa..sapa la mau ngn aku nie kunu?? *wink*
apa pun, tahniah kepada yang bakal melangsungkan perkahwinan..moga kekal hingga ke akhir hayat..aminn...




Notakakikudis : mcm best jak tgk org kawen...hak3






2 comments:

safiyyah osman said...

hehehee....nanti zaman dhia mau 8hari..hihihihihih

♥●Dhia As-syifaa♥● said...

kalo sebulan pon xpa kot...hik3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...