:: berubah by erry putra ft reen ::

Assalamualaikum..

Aku tengah tak sihat skrg..tapi sempat jugak duduk kat tangga malam-malam buta ..download lagu tema drama favorite aku, NORA ELENA..^__^

ada 5 buah lagu xsilap..boleh la rerajinkan diri, refer kat encik google or mr youtube yer kalu nak tau...semua lagu best-best doe.. memang ngamlah combination dalam setiap scene dalam drama tu..
sejam jugak aku tunggu abis download..last-last siap ...yeah!
best gila doe lagu-lagu dia..
nak-nak bila dengar suara erry putra ngn reen rahim yang syahdu abiss..fuh! memang syokla layan kalau nak tido.heeeeee~

tapi dalam banyak-banyak lagu dalam drama tu, aku suka dengar lagu BERUBAH by Erry putra ft Reen rahim.
kena betul di hati aku..ceyh~
memang jiwang abis..^__^

so, aku nak share pasal lirik lagu BERUBAH.
enjoy yeah peeps!

Berikan ku waktu
untuk bersamamu meniti hari ..

Tak puas bagiku dan kau pun berlalu ,
Tinggalkan ku sendiri ,
Kelam seluruh jiwaku . .

Ku ingin benar bersama denganmu ,
Dan kau pun menjauh ,
Tiba-tiba kini kau telah berubah ,
Apakah salahku . . .

o0o . . Kau yang ku kenali ,
Dan kini menjadi insan yang lain ,
Dulu kau berjanji ,
Kan hidup semati meniti hari . .

Semua telah berakhir . . o0o . .

Ku ingin benar bersama denganmu ,
Dan kau pun menjauh
Tiba-tiba kini kau telah berubah
Apakah salahku . . .


p/s : background song blog aku..:)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...