:: Aku mmg EGO ::








jom layan lagu baru feeling..ngeee~


Entry nie,act dah lama nk tulis,tapi selalu xda masa...haha..dah basi dah kn baru nak update...ngeee~tapi,nak cita laa nie.. mungkin aku di lahirkan sebagai seorang wanita yg ada sifat ego yg sgt2x tinggi..knp aku ckp mcm tu?? sebab yg latest..baru2 nie aku ada berselisih faham ngn member aku...aku xtau sapa yg salah n mcm mana bnda tu boleh jadi..then,bnda tu berlarutan selama beberapa hari...so, kwn2 yg lain puas pujuk aku utk p mnta maaf ngn member aku tu..tapi, apa yg aku buat?? aku just buat dunno jaaa..hahaha...well,adala dlm 20 minit dorang suruh aku g mnta maaf ngn member aku tu..tapi, aku nie jenis yg xbley minta maaf dpn khalayak..xtaw napa,mybe..aku jenis kena face to face jgk ngn org tu n bncg baik2..tu pun kira mmg jarang sgt aku buat..n rasa nya aku mmg xpenah buat pun...hahahaha..bagi aku, kalau bnda tu mmg ternyata n terang2 salah aku, aku sendiri akan minta maaf ngn org tu,tnpa sapa2 suruh. kira aku nie ada jgk laa sifat toleransi kan..tapi,kalau aku rasa aku xda salah apa2, sorry laaa, aku xkn buat mcm tu.tu prinsip aku. so, msty korang akan ckp aku nie keras kepala kn?? berlagak DIVA?? or ego?? yes, aku mmg ego.keras kepala kdg2.berlagak diva plak,xmungkin,i'm not superstar OKAY.

bagi aku, ego tu,xsalah, sebab, kalau xda ego,mesti org senang2 akan tuduh kita lemah n xada prinsip.so, ego2 pun kena laaa berpada2 k.

so, nownie,aku ngn member aku tu skrg dah okay,happy go lucky.itu pun kwn aku tu yg msg aku dulu.hahaha..stuborn gk kn aku nie?? nvm la, yg pntg, smua dah ok skrg.

act, aku dah jrang gado2 ngn org setakat dah besar nie.heeee.kalau time sekolah rendah selalu gak laa..haha..bad girl huh?? biasalaa,nama pun bdk2..tapi,smua tu mmg memorable.rindu lak nak jadi kecik balik..ngeee~



p/s : oklaa,korang jgn gado2 taw,mkn gado2 xpaaa..papai.






3 comments:

fariza fauzi said...

hey u ...sama mcm i..tinggi i lebih tinggi dr diri i..i x suka kalah.
ouh my bad :(

but now dah ok sikit...i cuba utk belajar bersabar :)

♥ Dhia Lolita ♥ said...

hehe..apa2 pun, ego tu pntg jgkk..tp,depends on situstion..:)

fariza fauzi said...

itu laaa....hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...