:: My Final Exam Time Table ::



Assalamualaikum peeps.

Esok aku dah start first paper untuk semester ke 5 ni.

jadual sem nie, overall xla pack sgt.cuma tang LAW yang agk patah di situ ya. tapi, harap2 semua nya ok2 saja laa aite??. Amin amin amin


21 sept ETR 300 2-5 PM
24 Sept Culture 9-12 pm
26 Sept Law 360 9-12 pm
30 Sept Sales 9-12 pm
03 Oct Transport 9-12 pm
06 Oct TnT 9-12 pm


eh,cer tengok paper 24 and 26 tu.. macam bg peluang jer kat aku untuk 25 hb tu...tetttttttttttt..aha.

apapun, OGA untuk subject sem nie, baru 1 yang aku dah tau,

Cross Cultural Studies 44.2/50


yang lain belum sempat tengok lagi.

hope ok la.^^


ok la nak study untuk paper esok.ETR 300


wish me luck People- xoxo




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...