Jom ber'SKYPE ^__^


Assalamualaikum.

aku tak bleh tido since td.so, boring2 ni n mood study mood dah xdak..hahaha..rehat kejap bha.
hehehee

"seiring dengan kemajuan teknologi masa kini.Banyak perkara yang boleh di akses dari hujung jari kita. Oleh yang demikian, teknologi maklumat adalah salah satu medium penting bagi membentuk generasi yang bukan sahaja celiK IT, malah tahu memanfaatkan prasarana ini sebaiknya."

Cewahhh, ayar karangan BM tu wehh!!! walaweh! tapi, tak tau laa betul ka tidak susunan ayat nya. hahaha..
walaupun, aku dari UPSR sampai SPM, BM asyik dapat A jaa..LOL

sebenornyeee,
nak la tanya..

sapa ada Skpe??
*ingatkan apa tadi*

minta..mau add..hahaha

pesen tak dak kejaa punya orangg.
**padahal kerja belambak*
=__=


owh ya, ni nama skype i,
'Nuy Dania'

bajet retis punya nama...wkakaakaa

sapa sudi bley jaa add, sapa tak nak xpaa..:)

tak ada paksaan bha tu kawan..:p


p/s : thanx..nnt bley sembang kencang kat skype..:))



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...