:: Bergabung Meletup ::





jeng3x..
nah...Keputusan exm suda di umumkan semalam..
so.....?????
..............................................................................................................................
So,tgk gmbr la bhaa...heee.. Alhamdulillah,result aku ok..yg pntg xda repeat..n meningkat sgt dr sem2 sblm nie..
bila ingat2 balik time exam dulu..mcm xpcaya result aku gtu..
(mcm trip dekan jak bha)hahaha

biarla,aku hepy plak..wkakaka..(sila abaikan title d atas)


masa exam dulu,mcm org laen gk aku b'hempas pulas study..smpai xtdo..
di samping itu juga..terlalu byk hlgn n bnda yg aku wat...
di antaranya..menghabiskan siri drama korea (18 epsd),Game over utk game cassanova n bergila enjoy sma my gurls..
yes~!! aku buat smua tu dlm minggu exm..gila x gila laaa kn..yg pntg aku bole atur masa ku...(kunun)..
tapi btul la ckp org..time exm mmg byk godaan..bnyk bnda yg aku nak buat..tapi bila time cuti nie..xla sgt pun aku lyn bnda2 gtu..hahaha..

tapi,alhmdulillah...aku xda repeat apa2 subjek..e2 yg paling penting..sebab next sem ada lagi 6 subjek baru menanti aku...fuhh..nervous gilossss ok~!!
bub last sem,roomate aku senior part4..so,dr penyiasatan pemerhatian aku,subjek next sem sgt2 la kena struggle..enjoy tu sikit jaa kot...next sem aku nk capai target...
target apa??
TUNGGUU..ngeee..



*so,title di atas men'describe' kn pasal smua yg aku buat time exam n hasil yg aku dpt..haha..
(syukur sgt2x)





*WINK*


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...