contest - bilangan paling RAMAI dlm satu gambar






yoo yoo!! watsup everybody..ari nie aku nk pecah kn 1 rekod slama aku jd blogger tegar ni..=P
to be honest, this is my 1st tym join contest..
n contest nie pasal
"bilangan paling RAMAI dlm satu gambar"
interesting jaa bunyi nyaa..actually,aku d tag utk join oleh teman aku iaitu Encik.Azizi.
syarat2 utk join contest nie..bole la d rujuk di sini.
sila klik Fat+ha+ka



Study Visit Ke Mesilou Atamis Homestay,Kundasang


so, aku telah di takdir kan utk membongkar kembali album2 ku yg agk berhabuk d lappy cute ku ini..dan akhir nyaaa..telah ku putuskan utk mempertaruhkan gambar ini..





Gambar nie masa pegi study visit di Mesilou Atamis Homesaty kt kundasang,sabah..time ni kami baru lps d bawa bersiar2 sekitar kg..tgk2 kebun sayur..best gilaa..byk lagi gmbr kami amek bha ..tapi ini aku rasa paling smart..haha..selain tu,aku paling aku cute sini..wkakaa..so,kalo nk cuba2 nasib cari pic aku dlm ni..usaha tgga kejayaan k! haha..zoomlaa korang smpi rabun.lalala..
mengikut zoom mata aku..dlm pic nie ada 71 org..termasuk bdk2 kecik tu..dorang pun maw masuk juak bha kn..=)

so, keja aku dh siap,,doa2 jaa la dpt menang..kalo xpun,
sekalung tahniah jaala pada pemenang nnt...ngee~

so,aku nk ajak 3 org nie join :





and sesiapa yg berminat nk join..boleh jer...


2 comments:

zyezye said...

good luck :)

♥●Dhia As-syifaa♥● said...

zye2~but,i'm sure that u gonna be win...i'm only 71 n u bout hundred rite..btw..good lUCk too~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...