:: reupdate-Entry istimewa buat sang Putera: ::




~ layan lagu bagi feeling~



Buat sang putera yg telah berjaya mencuri hati sang Puteri sejak setahun dulu..ini entry khas buat nya..cheak it out


Happy birthday to u,happy birthday to u,happy birthday to u dear ,happy birthday to u...

YA ALLAH, dah besar my hubby..wkakaka..tp,tetap aku syg jgk dia..alololo
sorry dear, xda kek secret recipe, kek ice cream mahupun cupcake
bub i dah buat sndry utk my dear.LOL

kalau ada dibekalkan oven dan dapur di hostel dah lama aku buat..see?? jgn pndg aku sebagai pmpuan yg xpndg masak k?? opps! heee.

aku nie, aku trus trng,bkn la pmpuan yg jenis pndai sgt menyusun ayat,apatah lagi nak karang pantun or syair berbunga2...lol

tapi kalau bnda tu lahir dan lantas timbul idea utk mencetuskan nya menjadi ayat2 yg bisa mengembangkan bulu roma sang pembacanya,aku akur.ceyh!!!

mcm ayat sasterawan negara ka?lol
stagaa,marah la hubby aku pasal entry khas utk dia, tp,aku cemarkan dgn pujian2 utk aku trus.hahaha
nda marah kan darling?? hoho


to my hubby,

" saya doakan, abg dapat apa yg abg impikan dalam hidup abg, sentiasa jaga kesihatan tu baik2,sebab saya belum sah lagi nak jaga abg secara personally,dapat good result utk ur final year nie n bila dah grad xlupa ngn diriku yg masih lagi di sini, dapat pekerjaan yg bagus lps grad n bley cpt2 yakinkan parents saya yg abg boleh jaga saya, berbahagia ngn kekasih a.k.a bakal tunang(insyaALLAH),bakal isteri (insyaALLAH) yg akan sentiasa ada di sini, faham abg,support abg , ciptakan momen manis antara kita berdua, n akan sentiasa ada di sisi abg pertahankan cinta ni, n lastly,lahirkan baby untuk abg every year,(lol) yg semesti nya comel2 mcm abg n live happily ever after..tp,itu utk future,hehe..
for my dear, love u so much"


2 comments:

thebeybeh said...

haishh...romantiknya.
jeles aku..hahah

♥ Dhia Lolita ♥ said...

the~ romantik ka??aku ingt aku nie hopeless romantic..wkakkaakkaaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...