:: Ya..aku single ::


salam wasaber & para blogger yg cumil2..hari nie aku rasa boringg yg amat.pasal..aku xda mood langsng mau buat apa2..huhu..pasal title di atas..semalam..aku tukar status aku kat fb..jadi single..jadi ada org tnya..
" btulka jgk?? nie, gimik jak kali..."

haha..mana da gimik..btul laa tu aku single..sunyi jgk hidup..tp,mau buat cmna..huhu..oke.itu aku tipu...:p aku single tp ndak available..haha..tgh mengenali hati budi seseorang..dalam erti kata lain, in progress,haha..tp, aku rasa, korang xtau pun sapa...pasal aku xpenah pun mention nama beliau kat blog nie...asyik guna perkataan DEAR jaa..yaa..i'm taken..hoho..ayat yg trepp mcm artis jakk....=p
*malu plak aku kalau sidia baca entry nie,huhu*

bertepuk sebelah tangan?? aishhh..kami tepuk sama2 jgk bhaa, satu kali sampai kaki2 plak tu..hoho..tapi tu laa..belum masanya lagi aku nak bagitau pasal hubungan kami...nnt dah tiba masa, n kami ditakdirkan ada jodoh..aku akan bagitau jgk secara rasmi sapa insan tu..aishhh..sedih plak aku tetibaa...T___T


apa2pun,kalau aku ada bg entry jiwang2 ka apa..semua tu..aku cerita utk dia.bkn utk sapa2.dan bkn juga utk org lain.huhu

mcm nie..





kami dah kenal setahun lebih kenal, alhamdulillah...



sepanjang aku kenal ngn beliau, aku dapat rasa dia bukan mcm lelaki2.. yg aku pernah kenal sebelum nie....
* aku bukan playgirl oke! * itu yg membuatkan aku hormat sgt kat beliau...huhu..oke, aku yg nie aku xtipu. lagipun, dia tua dari aku..walaupun hbgn kami xmcm org lain, tapi...aku nak dia tau..yg aku sentiasa ada kat sini utk dia..* mcm mau nangis plakk..T___T *


secara jujurnya....mengikut kronologi spnjg aku berkecimpung dlm bab hati dan perasaan nie.. xpernah dapat pertahankan hubugn tu sampai setahun..haha..btul..sumpah,aku xtipu..
kira dia palingg rekod laa skrg..auwww..so sweet..haha..


doakan yg terbaik antara aku dan dia...



p/s : cinta awak smpai mati.


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...