::Mode: Alone ::



Sebelum aku mulakan entry nie, lebih baik aku jelaskan terlebih dahulu bahawa title d atas adalah tidak ada kena mengena langsung dgn entry aku nie..hahaha..bukan pasal aku blur..tp, just mau kasi nampak ikut format penulisan..keh keh keh..

sebenarnya, dlm mggu nie, aku dihambat perasaan yang lain mcm..sepanjang mggu ini lagi tu..means, dari isnin sampai jumaat....aku pun xkira dari kalender skrg mggu ke brapa suda mgikut tahun 2011..lain mcm?? ya..feelingg yg buatkan aku rasa gelisah jak..bukan jatuh cinta ark?? pasal aku mmg suda jatuh cinta pun skrg sama ______ ( kmurang carilaaa apa tu bintang2)..hahaha..yes u lah!!!..keh keh keh..opsss!!

bukan feeling in love, tapi ermm..nnt laa next entry aku story yach!! so, mggu lps, a lots of test n quizes that i had through.alhamdulillah..wlupun, x laa sebaik mana..tapi, aku dah buat yang terbaik..mudah2an smua baik2 ajaa..:)

mggu lepas jugak..aku ada p konsert ( mcm ni laa fes time aku p konsert live, kasian..)..bkn aku yg buat konsert arkk..aku punya konsert ingat mau buat sama bakal hubby aku suatu ari nnt..ceyh..trepp artis bhaa..ada aku kesah?? lol

konsert tu, nama dia "PENTARAMA" aku pun xtau apa kepanjangan tu nama..tapi mengikut firasat aku, myb can be known as "PENTAS IRAMA" sorry aku teda pic untuk that event.. sebab, aku pun xplan pun mau p sana..lepas balik dari cafe makan sama my gelprens, tiba2 aku terdengar 1 announcement.mengatakan..ada konsert terbuka..so, apa lagi..trus ajak durang pigi..:)

apapun, mmg happenning gilaa konsert tu..:) ramai siswa n siswi pigi..wlupun ujan, tetap sporting smuanya..upps, lupa mau gtaw, event tu diadakan kat UiTM...hasil kerjasama Kementerian Penerangan Sabah dan UiTM...
( correct me if i'm wrong)

Guess what?? smpaikan , aku terjatuh cinta..aik?? yaa aku jatuh cintaa..bukan sama artis yg hensem2 tu..tp....sama lagu yang di nyanyikan oleh salah seorang artis lelaki kat sana..:)

aku tau lagu nie suda lama kan??..tapi aku baru jatuh cinta sama ni lagu..selama ni aku dgr mcm no feeling..nahh..skrg?? sampai p mndi pun aku bawak hp dgr d bilik mandi..lol ..layan abis..asik bana

and sudah pun secara officially nya jadi lagu blog aku..sweet





Last but not least, weekends nie pun, aku d bilik jaa..mau p kk kunu, tapi mcm teda mood..mau p cari baju untuk dinner..oppss!!! haha..nnt laa kalau smua suda bjln lancar, aku cerita2 pasal my batch comingg dinner..:)

ok laa, rasa2 itu jaa yg mampu ku luahkan saat ini..thanx pada yang sudi membaca..nytez people...^__^





0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...