terlalu pemurah kah aku??? ::



Benda nie agak lambat sikit terupdate, oleh kerana masalah2 tertentu yang menghalang diri ini untuk update cerita hot2 masa kini..ceyh! haha

mau tahu apa kunun cerita hot masa kini tu?? bha, aku mau cerita la nie.

Pada hari selasa yang lalu, bersamaan15 march 2011, aku ada test n quiz bagi subject computerized reservation system (CRS). mcm biasala, bila ada test, mestilaa malam sebelum tu study berabis...mau kasi tinggi OGA kan..lagipun nie subject 6o% carry mark..so, kena took oppurtunity..:) alhamdulillah aku dapat cover ..walaupun xingat semua, tapi, soalan2 dia semua aku dapat jawab dengan baik...yeay for me! :)

mcm nie, oleh sebab, ni kelas 4 hours...( 8am-12pm) so, quiz di buat dahulu then follow by test for the next session.mean, 2 hours for each session.. so, masa quiz, mcm biasa, madam akan bagi different set untuk setiap pelajar.. ..means, kalau c A duduk sebelah c B..so, c A , xdptlaa tiru c B di sebelah kan..sebab lain soalan..haha..i like madam adrianna style..:) so,setakat ni, mmg aku xpenah lagi buat toyol time kelas diaa..mmg cari nahaslaaa kalau buat hal kelas dia!!
kelas lain pun aku xpenah bat toyol okae...bdk baik bhaaa nie...:p
( ada pepatah, TOYOL untuk masa depan)

tapi, jangan ingat, quiz nda susah..quiz dia lagi susah dari test.:( tp, nasib baik, aku punya set soalan xsusah..sebab kebanyakan nya aku dapat jawab...lagipun, madam ada bg permission open book..=P..walaupun aku siap awal, tapi bila dia suruh bukak buku, apalagi....cek jawapan laaa..haha..kalau mau lulus tu, harap2 laa dapat score :)

okae, lepas quiz, kami di bagi 30 minit rehat. so, makan time laaa..:p
makan kejap, then , cepat2 masuk comp lab..mau baca2 sikit untuk test..fuhh..test diaa moderate laa.. xsusah xsenang..:P.madam dari awal test, asyik meround jaaa..fuhh..bikin takut buss..kena2 lagi, madam selalu jaa stuck belakang aku time menjawab..aku pu terus stuck woo..pura2 jaa memikir..haha..mana tau byk salah! hahaa..semua nyaa berjalan lancar sehinggalaa..masa menjawab telah tamat..mau tau apa???? mau tau??? T___T

member yg duduk sebelah aku, c hafizul ( pijul)..dapat lain set soalan kan..so, aku pun xtahu knp laa mata aku nie tajam sangat p tgk soalan mana yang dia xjwb lagi..aku tgk soalan 3 letter code city dia ..
MES ( medan)..KOSONG..so, aku dengan BERMURAH HATI p laa bgtau jawapan..ngam2 laa pulaa kami duduk ngam2 depan madam..masa tu, dia tengah sibuk collect test paper..then..tanpa di dugaaaa...KANTOI busss!!! apalagi, on the spot jugaaa..dia lemparkan ayat berbisaaa sedass untuk kami berduaaa..

Madam Adrianna: Hafizul, if you write down, i'll give you ZERO for your test!!
and YOU ALSO!!! (sambil memandang tajam ke arah ku! )

suasana kelas hening seketikaa....semua memmandang tepat ke arah kami berdua..dalam hati aku...gilaaaaaa!!! kalaulah betul aku dapat ZERO utk test..penat2 aku jawab woooo...lepas tu, aku rasa bersalah plak sebab gara2 aku, member aku hmpir dapat zero untuk test diaa...hmmm..tapi, lepas kelas, aku p minta maaf ngn madam..nasib diaa ok..fuhhh...it was my fault jugaa kan..sapa suruh mau trip pandai time ada lecture..hahaha..betul2 laa buat aku teda mood for the whole day...:(


owh my kanda pijul, ampunkan dinda..hahaha




p/s : hope everything ok..*finger cross*


2 comments:

PK said...

belum campin.

Cik Dania said...

mengkali arh..ahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...