::Alhamdulillah ::



Assalamualaikum.


setelah menahan debaran di dada yang xhenti-henti sejak sebulan lalu.akhirnya, tepat jam 12.32minit malam, aku berjaya check result.dupdapdupdap..dalam hati dah REDHA dgn apa yang akan terpampang depan mata beberapa saat lagi...
dan..
benda yang aku tgk dulu ialah result...syukur, LU sampai bwh..fuh!! then, baru tgk cgpa n gpa..huhu

Alhamdulillah..result aku ok.dan yang paling penting semua subject LULUS.unexpected sgt²..huhu
takut jaa ada sangkut.tapi, syukur semua ok..walaupun, tak capai target sgt..T_T
tapi xpa, next time usaha lagi k nurul?? huhu

sem lepas merupakan sem yang sangat² membuatkan aku rasa tertekan..sebab OGA byk rendah ..sedih bila ingat balik..tp, alhamdulillah.aku dapat score dengan baik jgk la masa final..

sem 4 dah lepas, so, sekarang aku nak tumpu pada sem 5 yang akan datang nie..nak capai lebih dari apa yang aku dapat sekarang nie.tak puas hati lagi..haha..nak struggle gila² batak next sem..lipat gandakan usaha..
then, sem 6 pegi boleh practical training ^__^


nway, tahniah kepada student UiTM yang mendapat keputusan cemerlang..kepada yang belum check, chaiyok²..




p/s : proud dgn someone yang aku syg & close to me. congrates to u..^_^





4 comments:

Cik Miera said...

congrats... hihi teruskan perjuangan.. ada jodoh, kita jumpa di UiTM s.alam oke.. :)

Cik Dania said...

insyaAllah cik miera..wanna go to UiTM Shah Alam ^__^

CinoiLavigne said...

Ok la tu lepas. dulu aku pointer cukup makan jak

Cik Dania said...

cinoi~ ko dulu UITM juga ka cinoi?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...