:: Kerja owh kerja ::



xsampai sejam dah update baru lagi..haha

sumpah aku boringg dowh, tak tau nak buat apa..

kerja?? parents tak bagi lorh..bukan anak manja..tapi..entahlaa..susah nak explain..T___T

kena sayang lebih kot?huhu..mak bapak mana xsayang anak??

kalaulah aku xlewat hantar borang skim khidmat pelajar tu..dah sure aku dapat kerja sekarang.. ( itu pun kalau dapat laa)
next sem..byk gila nak pakai duit..nak pegi trip lagi..huhu..bila pikir-pikir baik..memang banyak guna duit kos aku yang aku ambik nie..tapi..aku tak adala sampai nak menyesal..sebab aku minat bidang nie..

nex sem, nak praktikal...mesti ada serba sedikit pengalaman kerja kan..aduhh~

sekarang tengah garu kepala..mana nak cari bajet..RM 2K ++

T___T


4 comments:

dea izzana said...

dea pun skrg bosan.. study week tapi malaih nye nk study kih8

Cik Dania said...

haha..study laa dea..nurul tgh cuti skrg nie..tu yang boringg.huhu

PK said...

nah dua hinggit.

Cik Dania said...

kuang hasam keping betul kau ar PK..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...