:: Nur kasih the movie dan penantian::





i'm so sad because i don't have opportunity to watch this film on that day..so sad T___T

actually, ini lah filem yang aku tunggu-tunggu sejak setahun yang lepas..yalah..lepas fenomena nur kasih melanda negara dulu..seingat aku, cite nie main kat tv3 masa aku part 1..skrg aku dah nak masuk part5 dah..satu jangka masa yang sangat panjang..yeah, i admit that
" penantian itu satu penyiksaan" or maybe " i hate waiting for something"
yang di pengakhiran nya, i dont get anything..ceh..lebih-lebih pulak aku nie..



yeah, for sure, aku akan cari movie ni sampai dapat..
sebab aku nak tgk adam n nur mengharungi liku hidup dorang as husband and wife..
adik mia sara amani pun ada..fuh! geram xdapat tengok..



kalau aku ada kat kk sekarang, mesti dah p tgk dgn tettttt..oppss! haha
but, aku kat LD now..xda cinema..so, sabo je laaa~
everything happen for a reason kan...so, just face it with ^___^

nak cerita pasal semalam, semalam pun aku terjebak ngan kes penantian jugak..
masa aku tgh tunggu adik aku balik tuisyen, bole-bole aku tertidur kat ruang tamu..fuh!
well,kakak yang baik kan?? ehem.

act, aku tertidur kat ruang tamu pun, sebab nak tggu cerita yang main kat prima.abby abadi berlakon.so, aku nak tgk laa..lama dah xtgk dia kat kaca tv dowh..keh keh keh


well, semakin hari aku kat rumah nie..semakin boring..hmmm..bukan bosan ok? boringg..bosan dia ok sikit..boring dia x ok banyak..hahaha

tu la...dah bagi cuti, bosan..nanti next sem aku dah kena praktikal dah..so, xla rasa boring la kot..kot jaa la..hahaha


ok laa..nak p teman adik tgk tom and jerry..


tapi, nur kasih?? hmmm..


BYE

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...