buat suspen jaaa.^^


Assalamualaikum.

tadi,kat sini aku ada bgtau pasal ke'confuse'an aku about permohonan kolej kediaman.

then a few minutes after post that entry,aku dapat call dari my bestie..dia la yang call unit kolej..and dia bgtau kitaorang confirm dapat kolej.syukur.

hmm,rupanya masih dalam proses nak bg bilik.

well, xpa la..as long aku dah tau n x confused.
ewahh ckp omputeh plak memanjang..haha


buat suspen jaa tau!!


^__^


ok la, aku nak mengemas barang lu.puan emak dah bising tengok aku buat dunno jaa, padahal esok dah nak balik..aku tak nak balik lagi la..SOBS!!


nanti ada masa aku update lagi.


BYE


p/s : bila buka sem, masa nak update blog dah kurang.




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...