OMG! i'm confused



Assalamualaikum.

hari ni khamis bersamaan 2 june 2011. means lagi 4 hari sesi persekolahan akan di bukan bagi sesi semester 1 2011/2012.

ok tipu, bukan sekolah tapi kelas. eh, bukan sama ka? =.=

aku bengang vs bingung nie sekarang.result kolej BUAT aku bingung gila.

at first aku check dia kuar cmni..


sila klik untuk tumbesaran lebih sihat

PERMOHONAN KOLEJ BERJAYA

ok fine, aku happylaa sebab permohonan kolej aku berjaya.tapi at time aku nak print aku punya slip pra daftar.keluar benda nie pulak.


KLIK gambar

"ANDA TIDAK MEMBUAT PERMOHONAN KOLEJ.TERIMA KASIH"
WHAT????????

if i'm not mistaken ayat nie keluar sejak isnin lepas..n still mcm tu smpai skrg.

mana nak cari tempat duduk weh kalau aku xdpt kolej.nie dah sem last sebelum aku p practical.
hopefully dapat.nak focus study weh!


aku pun xtau ni server problem or dari pihak berkenaan.

hmmmmmm....

T_T

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...