:: BERTUNANG ::



aku xsuka kena paksa..
tlg laa..aku xnk b'tunang muda2 nie..aku nak study dulu,mau enjoy..tolonglaaa...aku mau pilihan aku sendiri jgk..adusss..mcm na aku nak ckp ngn mak aku nie??? tolong aku bole x??
sedey gilaaaaaaa....
sob3x

********************************************************************

haha..aku tipu jaaa..sapa yg nak pinang aku time2 Study mcm ni??
org gilaa pon xnk...bwekkkk...=P
ACTUALLY, aku nk cita pasal mimpi aku smlm...aku pun baru ingat..haha
apakah??

aku mimpi kena pinang!!!!

mcm nie jln cita dia dlm mimpi aku,time tu konon2 aku baru bgn tido..ptg2 bhaa..
skali tu,aku dgr2 kunun mcm ada suara org b'bncg di ruang tamu rumah aku..
dan kdgrn nya agk serius..haha..jadi..aku pun p la mencubuk ( mengintai) di balik tirai kamar bilik ku...cewaaahh..mcm bunyi lagu exist plak..hahaha..
aku tgk,ada mak ngn abah aku ngn bbrpa org aunty2 n uncle2..
so,aku pun curi2 dgr laa..tp, lupa apa dorng bncg pnjg2 tu...
apa yg aku ingt..mcm gnie

"tahun dpn bulan april la tarikh comfirm nyaa,boleh??"


aku tgk mak abah aku senyum jaa...
apakah????

trus aku dgr suara mak aku..

"oiii long..apa mengintai tu?? sini keluar salam ngn bakal mother in law kau ni"

aku heran,apasal mak aku tetiba speaking omputeh lak nie??isshh...mother in law??
trus la kunun aku kuar..gilaaa niee....trep malu2 kunun..lps salam2...aku bisik kat telinga mak aku..

"Apa dorang buat sini mak??"

"MEMINANG kau laa long"

"hah??????????"


Smpai situ jaa aku ingt...hahaha..


Tp,kalo byk2 org b'atur nnt..aku kasi dulu juak org yg sepatutnya berada di dpn..

eh,apa aku melalut nie..=P

Bye.


3 comments:

~NieZa~ said...

mcm siok jak klau dpinang org x dknali
kekeke...klau llaki baik untung la kn..hehe
best la mmpi ko..
tp syg xsmpat jmpa bakal tunang
hihihi

greenailin said...

ingat kan betul tadi, mimpi rupanya.....hehe
tapi kalu yg datang tue hensem macam fahrin ahmad mcm mana??? =)

♥●Dhia As-syifaa♥● said...

@Nieza~ SIOkk scully..tp,lg siok kalo org tercinta pinang...haha

@green ~ hehehe..e2 nnt dipikir2kan..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...