:: Bila Aku Rindu ::







Dengan sapa aku rindu nie ar?? korang teka laa...cepat!! aku kira smai 1...teettt....
masa tamat!! haha..alaa..kalo aku bg korang masa setahun pown,korang xkn tau dgn sapa aku rindu..huhu..Tuhan jaa yang Maha Mengetahui...or myb Si dia ada Membaca entri ini..yess..entri ini ditujukan utk anda!! ( bkn mrh,tp,trep jaa) lalala..
kalo aku taip beribu walhal bejuta perkataan sekalipun kat sini,still xbole ilang rindu aku tu..
bejutaa2 lemon pon xbley di kiraa..bykkkkkk sgt2x..huhu..korang jan rsw k?aku xsedey,aku cuma nanges teresak2 jaaa..T_T..
*sila abaikan kecelaruan perasaan aku tu* =(

yes,aku admit,aku bkn laa kuat sgt pun,tapi still bole lagi aku cover depan org, wlupun dlm hati nie..TUHAN jaa la yg tau..
betapaa rindu nyaaaa aku dgn seseorang tu..
aku harap dia pun sama...T_T

(SILA ANGGUK SKRG)
=p

Lama lagi..aku kira2 ada la dlm 2 dekad..
[aku guna kalender rindu aku]
lama lg kn?? haha..
tipuu jaa..xlama jaa lg bhaa..
sabar jaa laa..rindu yg xkn penah abis nie smpai bila2 pun akn tetap ada menandakan aku masih syg n lov insan itu sama mcm mula2 aku knal dia
*sila muntah skrg*=P
sapa insan malang bertuah tu??

"Biarlah rahsia"




Notakakikudis : kpd insan itu,aishiteru~!! sama mcm lagu blog aku neyh.. :)



2 comments:

MosePA said...

Hi Nurul... Thanks for following my blo... In return, I follow your blog too... Hehe... Beautiful blog! I like it...! Keep blogging and be an active member of WaSaBer... Yeahhh!!!

♥●Dhia As-syifaa♥● said...

@mosepa~thanx yeah!! n for sure i'll be an active member for WASABER..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...