:: contest aku dan kaca mata ::





hyep!
nmpak banner di atas?? yes! aku nak join contest nie..aku jumpa masa aku blogwalking kat blog tuan tanah dia Mr.Syafiq Rosli..
mcm ala2 hot jaa aku join contest nie,lol
actually, aku dh lama nak join, tapi line tenet lmbt mcm siput..ngeh3..
so, aku join contest dr mr bro nie dgn mempertaruhkan gambar nie...



.



.




.



.



.


nie la gmbr aku yg xla secomel mana, tapi aku rasa ada sikit kot..haha..
pic nie aku amik masa cuti sem lalu..otw dari KK-LD..mcm biasala, boring bha 8 jam
dlm keta duduk jaa, so, oleh sebab aku nie photoholic,maka t'zahir lah gambar ini..banyak lagi sbnr nya, tapi yg lain tu utk simpanan peribadi aku. =P



Dengan itu, aku dgn besar hati nya nak ajak 2 org nie join skali..
mereka yg b'tuah ialah..-:




so, pada sesiapa yg rasa2 b'minat nak join jugak, boleh laa refer kat sini..sila klik syafiqrosli



1 comments:

Syafiq Rosli said...

toing2..tuan tnh dtg jenguk..all da best ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...