:: Romantika De Amor ::



Sepasang kekasih, mcm biasa sedang meluangkan masa bersama-sama.nampak riak bahagia di wajah mereka.si bf asyik mengusik cinta hati nya, si gf pula tersipu-sipu malu di usik si jejaka pujaan hati. Ada saja yang mereka bual kan, seronok agak nya.

Tiba-tiba, si gf mintak hp si bf..


Gf : "b..pinjam hp u jap bley?"

bf : "eh,nak buat apa dgn hp i?"

Gf : "Ala..saja nak tgk2..mana tau ada lagu baru ke.bley bluetooth.."

Bf : "laaa..ckp la nak lagu..jap2..i unlocked dulu..."

Gf : "I tau la yangg, password u, bagi je laa kat i.."

Bf :" lupa plak i, nahh..tp,baby jgn bukak tau kalau ada tulis blue virus kat situ.haha"

Gf : "Ala..b nie..saje jer nak usik i tau.."

Bf : "Saja..sweet laa tgk muka baby merah..hehe"

Gf : "(sambil belek2 apa yang ada dalam hp bf nya) b, knp asyik hang jaa hp u nie?"

Bf : "Berat sgt laa tu..memori 2 gb jaa yangg..alaa..baby kena tekan sambil senyum,,,baru laa lancar jer, x hang.."

Gf : "oh..ok b..emm..b..i nak tanya something nie.....(muka confuse).."

Bf : " tanya jer la b..i dengar nie.."( sambil menatap muka buah hati nya itu)

Gf : "er..knp u takda save nama i kat hp u nie? i tgk kat msg, nama i xda pun..??"

(masing-masing diamm..selepas tu, si bf pun b'suara)

Bf : "hmm..Betul u nak tau knp..?"

Gf : "Of course my dear..jujur la dgn i.."

Bf : ( sambil memgang tangan gf nya) "Sebab.. nama u dah ada dalam hati i..i tak nak u sama ngn org lain..Sebab tu, i just letak blank jer kat hp i..nama u selalu ada kat hati i.."

Gf : " owh..so sweet b..."

Bf : "Just for u my honey.."


Gf : "LovE u with all my heart b.."


Bf : " alololo..b pun cinta baby jugak...=)"

.


.



.



.


.




hABISSS sudaaa...haha


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...