:: Gambar & Assignment2 itu ::


Entahlaa..tiaP kali aku tgk pic kat sebelah kanan,bawah lappy aku..rasaa rndu sgt ngn wajah itu..bukak lptop nmpk wajah itu,tutup lptop tgk lagi...masa sedang bukak lptop mmg sntiasa jaaa mata TERJELING2 tgk kat pic tu...adushhh..kalaulaa org dlm pic tu boleh b'ckp..tntu dia ckp.."knp slalu tgk2 sini,suka kat saya ya?.." aku dah tntu2 jwb.."yaa..saya mmg sukaa awak..xsalah kn??"
T_____________T

pic tu btul2 buat aku ingat saat2 indah kami..so sweet,so manis,so nak kembali ke zaman dlm pic tu...tp,mana mungkin..skrg kn 2011.time tu 2010..LOL


apapun, 4 days to go..hik3..

next week aku balik LD kot.tp,aku xtau lagi nak balik ka x...
T__________T

nak balik ka xnak??
mmg laaa nak..tapi..tapi......

OMG!!!! aku buntu nie..dgn assignment yg btimbun...=(
mampukah aku usung kesemuanya ke dalam bus nnt???

COOL LA KAN??

meh nak kasi list assigment aku dulu..haha
*sharing is caring*


Tour promotion & design : create a tour package ( Adventures).
due date lg 2 bulan lebih2 lagi..=(

Computerized reservation syestem : hafal 1 buku(200 ms) code2 penting.
( airlines code, ssr code n lagi 100 entry booking code )

Bussiness etiquette : A big group project..design a formal western dinner.(yg nie aku suka =p)

Japan : Project video ( every sem) kena buat skrip nie..aiyaa!!!..

Fares & Ticketing : buat 10set past year ques..ngee~


Byk gilaa..hope aku dapat harungi sem ini dgn cemerlang...aminn..

oklaa..nak smbung buat HR dulu..2000 word pnyaa esei...=(
wish me luck..


peace!!



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...