:: I'm Really confused about ??.. ::




tajuk omputeh,tapi content aku malay,pe kejadah jadi cenggini??

jawapannya, BAHASA ITU JIWA BANGSA :p

ok, merujuk kepada tajuk di atas, aku nak bagitau yang aku >>>keliru<<< weyh~

kenapa aku mesti rasa mcm ni..??
aku nmpak jaa kuat kat luar, tapi dalaman, hati aku rapuh...
airmata mudah jaa mengalir kalau hati dah kuat sangat..thank GOD family dekat ngn aku skrg..

tapi............................. :(


aku berharap sangat² masa itu akan tiba nanti.


sekarang aku hanya mampu sabar dan terusbersabar..sampai bila..aku xtau.
tapi aku akan tunggu.





:'(




bye PEEPS.




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...