:: Selamat pengantin Baru Puan safiyyah Osman & Suami ::



Selamat pengantin baru puan Safiyyah binti Osman dan suami beliau Mohd Noradli bin Yusop.
Selamat di nikahkan (mesti sekali lafaz kan nie.. ) pada 30hb april 2011 lalu.
Tahniah ek kak piyaa..:))

Nah,nie aku ada cilok 1 pic dari blog dia..hope xmarah taw sis, nnt ilang seri pengantin baru..keh²


alololo..so sweet...seri pengantin! hehe



jeles tgk, sebab turn aku lambat lagi, hahaha..
kak piyaa,nak tnya 1 soklan bley x?

best tak kawen??

oppss! sensored².. :p

blogger femes kita nie, dah 2 hari bergerlar isteri kepada suami nyaa..so sweet~
(bila la turn aku ek?? haha)
aku start baca blog beliau dah lama..mula² jadi silent reader..smpailaa jadi pengunjung setiaa..every week,mesty nak jenguk blog dia..ada jaa bnda nak di baca..ngeee~

kalau laa aku dok dekat kedah, kompom aku g majlis dia ary tu..coz, ari tu masa chat kat pesbuk, dia ada jemput pegi..tapi apakan dayaku, sabah ngn kedah sangatlaa jaoh..lagipun, aku ada paper masa hari akad nikah beliau tu..so, kirim doa dari jaoh jaa la..bole kan kak piyaa?? ngeee~

nie aku ada sebingkis ucapan seribu madah untuk cik puan kita nie..

SELAMAT PENGANTIN BARU..SEMOGA KEKAL HINGGA ANAK CUCU DAN SEHINGGA HUJUNG NYAWA..SELAMAT MENEMPUH FASA BARU DALAM KEHIDUPAN DENGAN SUAMI TERCINTA..DAN CEPAT² DAPAT BABY COMEL MACAM MUMMY DIA!! JANGAN LUPA BERCINTA SETIAP HARI EK & SENYUM SELALU.. ^___^
TAK LUPA, NASIHAT, JADILAH ISTERI DAN PELAJAR YANG CEMERLANG..AMIN..

mcm buat puisi utk karangan BM la plak..:p

nie link blog Puan Safiyyah,

jom serbu ucap congrates..:)



bye.



p/s : semoga aku cepat kawen..( sila abaikan ayat gila itu..) :P



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...