:: jika DIA tercipta untuk aku ::


As salam..

emmm,hari nie kita baca doa k..meh ikut saya baca doa...

Ya Allah, kalau dia memang jodohku, jodohkanlah...... Tapi kalau bukan jodohku, jodohkanlah jugak..... Jika dia tidak berjodoh denganku, maka jadikanlah kami jodoh.... Kalau dia bukan jodohku, jangan sampai dia dapat jodoh yg lain, selainku..... Kalau dia tidak bisa dijodohkan denganku, jangan sampai dia dapat jodoh yang lain, biarkan dia tidak berjodoh sama seperti diriku..... Dan saat dia telah tidak memiliki jodoh, jodohkanlah kami kembali..... Kalau dia berjodoh dengan org lain, putuskanlah! Jodohkanlah denganku..... Jika dia tetap menjadi jodoh org lain, biar org itu ketemu jodoh dengan yang lain dulu dan kemudian jodohkan kembali dia denganku.....

weh! boleh meh doa macam tu??? heee~ JANGAN AMALKAN OK!!!!
jumpa doa nie time round-round g blog sis intan tadi..ngeee~❤



p/s : jika kau tercipta untukku, aku jua akan rela ❤ tercipta untuk dirimu..heheehehee ~ serius!






6 comments:

saya YANA said...

macam melawan takdir je... hahaha..

Cik Dania said...

ish3..bukan saya bukan saya..:)

PK said...

peh!! bahaya bahaya bahaya.

CinoiLavigne said...

Ohhh hahaha pernah baca ni few years ago ada tulis gk ni di blog. HAhaha lucu kannn

cik faez said...

kah kah kah ~ desperate betul eh doa mu thu long . hehe :D

Cik Dania said...

hahaha..bukan doaku bha long..aku tukang copy jak..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...