:: Tetiba rasa nak kawen...perghh! ::



sekadar hiasan


salam midnight peeps

mata tak mo tido lagi, so keja aku dok depan laptop..
keja aku maen game kat pesbuk, kejap dgr lagu, tapi mata nie xmo lelap jugak..aishh..problem nih, tapi xpa..yang penting REMAJA beb..haha

nak di jadikan cerita, aku baru jaa jenguk blog kak piya, blogger pemes kita baru yang baru sahaja mendirikan rumah tangga tu ..hehe..tgk gambar kahwin dia..fuh..meletopp you!!! aku sukaa gilosss ok gambar outdoor dia...amboi, nampak bahagia n berseri-seri sekarang nih..pengantin baru laa katakan..:)


cantik kan??
kak piya, i amik gmbr nie tau..jangan marah..hihi..nie outdoor photoshot wedding dia..sweet sangat..aku sukaa tgk..nnt time aku kawin in future, nak wat outdoor photoshot jugak la..ahakz!


*ala nurul, nanti tiba jugak masa ko nanti ^__^* haha, aku nie berangan jaa.

tapi, xsalah kan berangan?? yelaaa..sapa tak nak kawen kan?? huhu

mcm best jaa kawen kan??
* haa, korang jangan otak kuning plak, keh keh keh*

tapi, serius still awal sangat nih nak pikir pasal kawin..study belum abis T__T

Aku penah ckp kat sorang kawan, masa kami cerita pasal bab kahwin nie


sekadar hiasan


aku : "mungkin aku nak kawen lps dapat pHd kot"

si teman : "laaa..tua dah ko weh masa tu"

aku : ^_____________^


tapi........................................

itu dulula..masa zaman muda-muda..sekarang pun muda lagi..hahaha

mana tau tetiba aku kawin lepas diploma cmna?? or btunang masa degree??
* cis,berangan xmau kalah minah nie,haha*

tak kisah laaa, asalkan aku dapat kawin ngan insan yang aku cintai dan dapat terima diri aku seadanya...itu dah lebih dari cukup..
eh, terjiwang plak..keh keh keh


biar TUHAN yang tentukan semua nyaa..^___^


sekarang nie, study is my prority :)



BYE



credit picture : encik google ( tq uncle hihi)


p/s : sorry tajuk entry aku agak nampak gatal, haha




5 comments:

Cik Miera said...

jom kawen..! oh love this topik.. hihi

cik faez said...

haha .. nt kawen buat press conference kaleer pink aa long .. hehe ;)

Cik Dania said...

ndala smpai but press conference.. aku iklan d tv jak kali..aku mau but pink + grey...hahahaha.. :D

safiyyah osman said...

hihihih...nanti turn nurul semua harga ah mahal.so start saving dari skang ok:)..xrugi:)

Cik Dania said...

kak piya~ hehehe..thnx..will do kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...