::Salin baju baru dan practical story ::


Lama gila aku xhapdet blog kan?? eh eh buat apa aku tnya orang, bukan orang perasan pon nurul oi =__= annoyed

sebenarnya, aku mogok sebentar dari hapdet sebab blog aku ada problem hari tu..alhamdulliah,lepas di godek-godek coding dalam html, alhamdulillah dah ok balik.Dan aku pun edit la yang mana patut..lama dah x meng-edit benda alah nie, so agak kekok jugalah...kejadah apa aku guna perkataan kekok.tapi, memang best jugalah kerja editing blog nie..walaupun sebenarnya xlah pro mana pun.hahaha

so, seperti yang anda lihat sekarang, inilah wajah baru blog aku.cantik ka tak, malaslah aku nak tanya la, sebab mesti korang akan cakap, xcantek punyaaa =__=. well, ubah topik pulak eh. ekceli aku dah seminggu kat rumah nie, almaklumlah cuti semester dah bermula.tapi cuti kali nie tak berpihak sangat bagi aku..sebabnya, aku dah start praktikal esok.sob sob sob.setelah puas aku betegang urat dengan pihak yang berkenaan,akhirnya aku dapat jugak tempat praktikal.so, secara OFFICIALLY aku nak buat pengumuman yang aku akan berpraktikal di Lembah Danum (Danum valley conservation area )..*yeay Big applause everyone!! huhuhu..So,pada sesiapa yang tak tahu tau nie tempat apa..sila la rajin-rajinkan diri untuk klik > Danum valley info <. haa, macam mana?? dah tengok macam mana tempat kerja aku tu?? hahaha..hutan jaa..memang awesome laa omputeh cakap..=__= Dan,yang paling aku nak tekankan kat sini..kat sana TAK ada coverage phone dan internet okeh!! T______________T.. yang ada cuma line fon untuk telepon ganggang (mcm telepon rumah tu laa) so, macam mana ?? sangat sadis kan??dah la aku kat sana sorang.. tapi nak buat camana kan.redha jaa laa...walaupun dalam hati aku TERsangatla risau.hmmmmm..esok aku dah kena lapor diri kat sana.. .eh lupa nak cerita, aku duduk kat dalam(Lembah danum) tu tau.ada disediakan asrama tapi memandangkan aku sorang jaa pelajar praktikal, so aku terpaksa duduk dekat rumah staff dulu..gila apa kau nak suruh aku duduk sorang kat asrama dia tuh..dah la dekat je dengan asrama lelaki..seram gilaa..=___= pastu kan tepat jam 12 malam camtu semua bekalan elektri akan ditutup..fuh, semogalah dalam hutan pulak tu bergelap-gelapan..tskkk tskk..FYI, PACAT bakal jadi sahabat aku kat sana okeh..*amek kaw CAPLOCKS* tapi xapa, aku yakin aku boleh buat *tetiba*..so,kat sana aku xdapatlah online.tinggal lah blog aku nie berhabuk.alololo,sesiapa yang datang sini tolong tengok-tengok kan tau.. =___=

*sigh*
jom kita layan gambar tempat aku bakal menjalani latihan practical
*Presenting Danum Valley*





*kualiti gambar tak berapa elok nokss*

Hope everything goes well *finger cross* pray for me peeps

SAYANG KORANG *Tetiba*


*sigh*

notakaki: packing barang still in progress** tskk tskk




3 comments:

eyqa amin said...

whoaa....xlame ag da keje kn...
lmbah danum..bpe lame ek prktkal..manataw..nk jnjln p sne..kn?kn?
bole ar jmpe...ehehe

Cik Dania said...

a;ahkan..tak terasa..hehe..dlam 4 bulan cantu dear..awal bln feb nnt abis..boleh2..roger2 jer..nnt ea..;)))

Emma said...

dasyat lu pnya tpt praktikal.. hoho.. gudluck yo..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...