:: Priceless ::

*sila gigit jari*


Sesungguhnya aku kecewa...T____T


*melting*

ok just joking.kat atas nie adalah gambar "ABANG" zackzukhairi dan cik awek baru beliau
(myra hussin) .sapa2 yang tak kenal,bro zack ni blogger femes tau..blogger yang tak kenal dia,memang rugi seduniaaa..hahahaha..tapi sayang,dia dah lama tak update..busy kot dengan kehidupan as student..tapi aku tiap minggu mesti jenguk blog dia bongkar entry2 lama..best wohh!!

Aku minat sangat baca entry-entry beliau,selalu buat aku ketawa dan senyum sendiri depan lappy.Even dah baca banyak kali pun memang tak jemu lah orang cakap.Dia nie pun memang pandai,belajar kat jepun amek course Engineering..dahlah ensem pandai plak tu..cair T_____T

Dia nie kan,palingg best kalau bab buat ayat.aku pun tabik..sampai ramai orang yang dok p copy paste ayat beliau..meh tengok best ka tk best..

Antara ayat dari Zackzukhairi yang menjadi copy paste orang

CINTA

"Cinta itu macam nasik goreng mapley, kadang-kadang sedap, kadang-kadang rasa gampang"

"Cinta itu ialah menerima si dia apa adanya"

"Cinta itu bila mana kau sanggup mengalah demi nak melihat si dia gembira"

"knapa awak sayang saya? awak kan boleh je cari yang lain? sekelip mata je awak boleh dapat yg lain much better than me. knapa nak kat saya juga?" - sebab hati saya awak dah ambik"


********

KEHIDUPAN

"kesian anjing. bukan die nak sangat lahir jadi anjing. celik-celik bijik mata je "eh, aku anjing?". sama la juga dengan kita. celik-celik mata je dah islam. nikmat besar tu. lu orang tak tau

"macam mana kau buat sekali pun, kau takkan pernah dapat nak puaskan hati sume orang. ingat tu."

"kalau terpaksa menipu semata-mata nak tenteramkan hati member yang tengah sedih, guwa rela tanggung dosa menipu..."

"kau tak perlu cari makna perkataan 'hidup' dalam Kamus Dewan. sebaliknya kau perlu hidup untuk cari makna 'Kamus Dewan'. kehidupan itu satu pencarian. ingat tu"

MATCAM?? power tak ayat bro zack nie??hehehe..bertuah kot awek dia..*jeles* =p

So,sapa-sapa yang nak terjah blog cik abang kita yang dah berpunya nie..boleh pergi ke sini




3 comments:

Gimi said...

suka juga baca blog beliau...cite yg xle lupa pasal dy tya mak dy mana syurga?

Emma said...

suddenly, i pun turut melting jgk.. hu3

Niena Han!naH said...

kejelesan melanda diri.... huhuhuhuhu xpa kumbang bukan sekuntum :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...