:: 5 more weeks to go ::


ececehh,aku speakingg la weh kat title tu,hahahahaa

entah betul ka tak grammar,main belasah jaa letak title tu..ok pasal bahasa aku mmg x expert sangat,still in progress to improved my english...naaa termulaa lagi balik aku ispiking..ok2,aku cakap sabah la baini...hahaha

Pada sapa-sapa yang tak paham apa maksud aku kat tajuk di atas tu,masksud nya 5 minggu lagi aku akan habis praktikal..omaigod..cepatlah cepatlah!!! tidak sabar suda sa mau jumpa kawan-kawan sa d kampus,rinduuuuuuu...balik-balik berfb seja sama bertalipun..hahaha..aku curi-curi guna talipun d danum nie..kasian...indada bf mau di talipun kan,jadi talipun sama kawan-kawan pun ok jugak..hahahahaha..*shy*




p/s : owh really cant wait for next month :'(



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...